Ficat de pasare la gratar
PrinteazaFicat de pasare la gratar din: ficat de pasare, unt, maghiran, busuioc, oregano si sare.
Ingrediente:
- 1 kg ficat pasăre
- 100 g unt
- maghiran
- busuioc
- oregano
- sare
Mod de preparare:
Ficat de pasare la gratar: Tăiaţi ficatul în felii groase de 1.5 – 2 cm şi îl presăraţi cu condimente după gust.
Topiţi untul într-o tigaie, iar când se răceşte, îl folosiţi pentru a unge feliile de ficat.
Puneţi feliile de ficat pe grătarul încins sau în tigaia teflonată, la foc mic. După 7 – 8 minute, întoarceţi ficatul şi îl ungeţi din nou cu unt.
Când sunt gata, luaţi feliile de pe grătar, pui deasupra untul rămas şi presăraţi sare după gust.
Pofta buna!