Oaie la Gratar cu Ierburi Aromatice: un fel de mancare rafinat si savuros. Aceasta reteta imbina fragezimea carnii de oaie cu aromele intense ale ierburilor proaspete, oferind un gust deosebit si o experienta culinara de neuitat. Carnea de oaie este o sursa excelenta de proteine de inalta calitate, esentiale pentru dezvoltarea si repararea muschilor. De […]
File de crap cu roşii şi ciuperci
PrinteazaFile de crap cu roşii şi ciuperci
Ingrediente:
- 4 fileuri de crap
- 4 roşii
- 500g ciuperci proaspete
- 1 ceapă
- 1lămâie
- 1 leg. pătrunjel
- 150ml ulei
- 1 crenguţă cimbru
- 1 ardei gras
- 2-3 linguri făină
- sare
- piper
Mod de preparare:
File de crap cu roşii şi ciuperci: presară fileurile cu sare şi piper, după care se trec prin făină.
prăjesc în 100 ml ulei încins. După ce s-au rumenit bine pe toate părţile, se scot pe o farfurie.
căleşte ceapa tocată mărunt, până ce se rumeneşte uşor. Se adaugă ciupercile şi se prăjesc până ce se evaporă toată zeama pe care o lasă.
pun roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe, se adaugă crenguţa de cimbru şi ardeiul gras tăiat în cubuleţe.
condimentează dacă mai este nevoie, se pune în tigaie şi peştele prăjit, se acoperă cu un capac şi se lasă să mai fiarbă 10 minute la foc mic.
serveşte fileul de crap cu ciuperci şi sos din tigaie şi se ornează cu felii de lămâie
Pofta buna!
Sirop de Levănțică – e o încântare aromatică care poate transforma băuturile și deserturile tale preferate într-o experiență senzorială unică. Cu aroma sa florală delicată și gustul său subtil dulceag, acest sirop adaugă o notă rafinată ce evocă liniștea câmpiilor pline de levănțică. Este ideal pentru a îndulci ceaiuri, limonade, cocktailuri sau pentru a fi […]
Este foarte buna reteta