File de peste afumat cu cartofi

Printeaza

File de peste afumat cu cartofi din: peste, unt, cartofi, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 4 bucăţi de file de păstrăv afumat
  • unt
  • 4 cartofi fierţi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

File de peste afumat cu cartofi: Cartofii se decojesc şi se taie rondele. Untul se topeşte într-o tigaie, se pun cartofii si se lasă la rumenit.

Se condimentează. Se adaugă apoi bucăţile de peşte şi se lasă la rumenit şi ele până când se încălzesc foarte bine.

Se aşează totul pe o farfurie. Peste cartofi se presară pătrunjelul proaspăt, tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.