File de peste cu pesto rosu si ardei gras

Printeaza

File de peste cu pesto rosu si ardei gras din: ardei grasi, usturoi, file de peste, ceapa, sare, piper, pesto rosu, ulei, supa de peste, vin, chilli.

 

Ingrediente

  • 1 ardei gras roșu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras verde
  • 1 cățel de usturoi
  • 300 g file de pește
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • 1/2 borcan pesto roșu
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml supă de pește
  • 100 ml vin alb
  • praf de chili

 

Mod de preparare:

Se curăță ardeii grași și se taie bucăți. Se toacă usturoiul.

Peștele se taie bucăți și se stropește cu zeamă de lămâie; se sărează, se piperează și se acoperă cu un strat gros de pesto roșu.

Se încinge uleiul într-o tigaie și se călesc usturoiul și ardeiul gras.

Se adaugă peștele și se toarnă supa de pește și vinul; se lasă să fiarbă la foc moale, timp de cca 5-10 min.

Se condimentează cu praf de chili și se ornează cu pătrunjel tocat și felii de lămâie.

 

File de peste cu pesto rosu si ardei gras

File_de_peste_cu_pesto_rosu_si_ardei_gras

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.