Fish fingers in pesmet

Printeaza

Fish fingers in pesmet din: file de peste, oua, faina, mustar, lamaie, mac, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Fish fingers in pesmet

  • 1 file de peşte
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină
  • 1 linguriţă muştar iute
  • zeamă de lămâie
  • 50 g mac
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper negru măcinat
  • ulei de prăjit

 

Mod de preparare:

Curăţă peştele de aripioarele, dorsale, şiră şi oase şi taie-l în fâşii de 1 cm grosime. Freacă-l cu sare şi piper.

Bate ouăle cu un praf de sare, făină şi muştar. Adaugă zeama de lămâie şi amesteca.

Tăvăleşte peştele prin macul amestecat cu pesmet de mai multe ori, ca să se prindă bine. Prăjeşte-le în baie de ulei încins până se rumenesc, scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte cu cartofi prăjiţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.