Flori de dovlecei la cuptor

Printeaza

Flori de dovlecei la cuptor din: flori de dovlecei, sunca, mozzarella, parmezan, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Flori de dovlecei la cuptor

  • 12 flori tinere şi proaspete de dovlecei
  • 100 g şuncă de Praga
  • 200 g mozzarella
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel tocat fin

 

Mod de preparare:

Se curăţă florile cu un şervet de bumbac, se elimină pistilul din interior şi se spală florile. Se taie bucăţele şunca şi brânza moale şi se amestecă cu oul, brânza rasă, sare, piper, usturoi şi : pătrunjel tocate fin.

Se umple fiecare floare cu compoziţia formată şi se închid cu fâşiuţe de şuncă.

Se încinge cuptorul la 180°C. Intr-o tavă unsă cu ulei se j dispun florile una lângă alta, picurând câte puţin ulei deasupra fiecărei flori de dovlecel.

Se dă tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.