Foie gras la gratar cu fructe

Printeaza

Foie gras la gratar cu fructe din: foie gras, caise in sirop, cirese in sirop si sare.

Ingrediente:

  • 250-300 g foie gras
  • 10 jumătăţi de caise în sirop
  • 20 cireşe în sirop
  • sare

 

Mod de preparare:

Foie gras la gratar cu fructe: Taie bucata de foie gras în 8 feliuţe. Pune într-o crăticioară caisele cu puţin sirop şi încălzeşte-le 2 minu­te. Procedează la fel şi cu cireşele, dar separat.

Pune feliile de foie gras pe o lespede încinsă şi frige-le circa 1 minut pe fiecare parte, apoi sărează-le, după gust.

Incălzeşte farfuriile, aşază pe fiecare câte o jumătate de caisă, pune deasupra o felie de foie gras, încă o jumătate de caisă şi acoperă cu altă felie de foie gras.

Decorează cu cireşele calde, câteva felii de caise şi câte­va picături de sirop.

 

Poftă bună!

 

 

 

Toast cu unt și gem de afine

Toast cu unt și gem de afine din: paine de tip toast, unt nesarat, gem de afine. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea […]

Ciuperci umplute cu carne de crab

Ciuperci umplute cu carne de crab din: ciuperci, carne de crab, crema de branza, maioneza, parmezan, ceapa verde, sos tabasco, piper. Ingrediente: 30 ciuperci potrivite 1 conserva carne de crab 1 pachet crema de Branza 50ml maioneza 50gr parmezan ras 10-12 fire ceapa verde, tocata 1 strop sos tabasco 1/4 lingurita piper   Mod de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.