Foitaj cu rosii si branza

Printeaza

Foitaj cu rosii si branza din: aluat foitaj, rosii cherry, telemea, mustar, cimbru, ulei de masline, piper. fara poza

Ingrediente:Foitaj cu rosii si branza

  • 500 g aluat foitaj
  • 400 g rosii cherry
  • 200 g telemea
  • 2 lingurite mustar
  • cimbru
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • piper

Mod de preparare:

Tai branza cubulete, le pui intr-un bol si le lasi in baie de aburi, sa se topeasca usor. Apoi adaugi mustarul si omogenizezi. Intinzi foaia de aluat pe planseta, apoi o asezi intr-o tava unsa cu ulei de masline.

Peste aluat intinzi crema de branza si presari un praf de piper. Speli rosiile, apoi le feliezi si le pui deasupra cremei. Presari cimbrul macinat si dai tava la cuptorul incins.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.