Friganele de paine din: franzela, lapte, oua, zahar, unt. Ingrediente: 1 franzelă 1 cană cu lapte 2 ouă 4 linguri cu zahăr farin 3 linguri cu unt sau ulei Mod de preparare: Tăiaţi franzela felii, pe care le ţineţi în lapte rece, presaţi-le uşor, treceţi-le prin ou rumeniţi-le în unt. Pudraţi-le cu zahăr farin, […]
Friganele piperate de cartofi din: cartofi, ou, faina, ulei, piper, sare. Ingrediente: 1/2 kg cartofi 1 ou 1-2 linguri făină 2 linguri ulei (untură) piper măcinat sare Mod de preparare: Cartofii cruzi, spălaţi şi curăţaţi de coajă, se rad pe râzătoare. Se adaugă un ou crud, făina, piperul şi sarea. Eventual se pune şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.