Frigarui de carne cu fructe

Printeaza

Frigarui de carne cu fructe din: piept de pui, ceapa, ardei, iaurt, curry, ulei, mar, para, kiwi, sare.

Ingrediente:

  • 2 piepţi de pui
  •  6 cepe verzi
  • 2 ardei graşi, verzi
  • 1/2 cană cu iaurt
  • 1 linguriţă de curry
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 măr
  • 1 pară
  • 2 kiwi
  • sare

Mod de preparare:

Taie carnea în cuburi mai mari, ceapa şi ardeii în bucăţi mai mari, fructele, în corăbioare şi înfige-le pe beţele de frigărui.

Freacă iaurtul cu praful curry şi unge frigăruile din belşug cu acest sos, apoi lasă-le la frigider, acoperite, până a doua zi.

Sărează-le şi frige-le pe grătar 15-20 de minute, până când se rumenesc.

 

Frigarui de carne cu fructe

Frigarui_de_carne_cu_fructe

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.