Frigarui de curcan cu legume

Printeaza

Frigarui de curcan cu legume din: piept de curcan, iaurt, rosii, oregano, sare, piper, dovlecei, vanata, ardei, ceapa, ulei.

Ingrediente:Frigarui_de_curcan_cu_legume

  • 1/2 piept de curcan
  • un pahar mare de iaurt
  • 10 roşii mici
  • puţin oregano
  • sare
  • piper

Pentru garnitura:

  • 2 dovlecei
  • o vânătă
  • 2 ardei
  • 3-4 roşii
  • 2 cepe
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşii şi se pune într-un vas. Se toarnă iaurtul, se presară sare şi piper, se amestecă bine şi se lasă 30 de minute, la rece.

Se şterge apoi carnea, se înfige alternativ cu roşiile pe ţepuşe şi se presară cu oreano. Se rumenesc 15 minute pe grătarul bine încins.

Pentru garnitură, se spală legumele, se curăţă unde este cazul, apoi se taie cubuleţe sau rondele mai mari, în funcţie de preferinţe.

Se pun într-un vas termorezistent, se presară cu sare şi piper, se toarnă uleiul peste ele, apoi se dau la cuptor 40 de minute. Se servesc alături de frigărui.

Frigarui de curcan cu legume

Frigarui_de_curcan_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.