Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]
Frigarui de miel cu sofran
PrinteazaFrigarui de miel cu sofran din: ulei, patrunjel, oregano, chimion, boia, sofran, ceapa, usturoi, ardei, carne de miel.
- 100 ml ulei de măsline
- 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt
- 1 linguriţă de oregano tocat mărunt
- 1 vârf de cuţit de chimion
- 1 linguriţă de boia de ardei iute
- 1 vârf de cuţit de şofran
- 1 ceapă tocată
- 2 căţei de usturoi tăiati mărunt
- 1 ardei iute uscat
- 600 g carne de miel
Mod de preparare:
Se amestecă uleiul cu pătrunjelul, oreganoul, chimionul, boiaua şi şofranul. Apoi se adaugă ceapa, usturoiul şi ardeiul iute.
Se taie carnea cubuleţe, se amestecă cu compoziţia de mai sus şi se lasă în frigider la marinat peste noapte într-un vas acoperit.
Se scoate din marinadă şi se înşiră pe frigăruile din lemn umezite în prealabil. Se preîncălzeşte grătaru
Frigăruile se prăjesc câţe 1-2 minute pe fiecare parte, stropindu-se regulat cu marinada. Se servesc imediat.
Frigarui de miel cu sofran
Pofta buna!
poate iti place si:
Frigărui de Vită Mediterraneene
Frigărui de Vită Mediterraneene din: carne de vita, ardei, ceapa rosie, rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoisuc de lamaie, cimbru, sare, piper. Această rețetă este perfectă pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 500 de grame de carne de vită (preferabil file de mușchi sau antricot) 1 ardei roșu 1 ardei verde 1 ceapă […]
Pofta buna!