Frigarui de peste alb

Printeaza

Frigarui de peste alb din: peste, lamai, salata, ceapa.

Ingrediente:Frigarui de peste alb

  • 4 fileuri de peşte alb
  • sucul a două lămâi
  • condimente pentru peşte

Pentru servit:

  • salată verde • o ceapă
  • o lămâie

 

Mod de preparare:

Peştele se taie fâşii pe lung, pe fibră, care se pun într-un vas. Se toarnă sucul stors de la lămâi, se amestecă şi se lasă 10 minute.

Apoi, carnea se condimentează şi se înfige pe beţişoare de lemn înmuiate în apă. Se aşază pe grătarul încins şi se lasă 5 minute pe fiecare parte.

Se serveşte cu garnitură de salată verde, felii de lămâie şi rondele de ceapă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.