Frigarui de pui cu legume de toamna

Printeaza

Frigarui de pui cu legume de toamna din: piept de pui, lamai, ceapa, ardei, dovlecel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • sucul a două lămâi
  • 2 cepe roşii
  • un ardei gras
  • un dovlecel mic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frigarui de pui cu legume de toamna: Se taie carnea cubuleţe cât se poate de egale care se pun într-un castron. Se presară sare şi piper şi apoi se toarnă sucul de lămâie. Se lasă la rece 30 de minute.

Intre timp, se taie dovlecelul rondele şi se presară cu sare. După ce şi-a lăsat apa, se şterge. Se înfig alternativ pe ţepuşe carnea, ceapa şi ardeii tăiaţi cubuleţe, dovlecelul şi se frig pe grătarul bine încins.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.