Frigarui de pui pe salata verde din: file de piept de pui, sare, piper, ceapa, mustar, otet de vin, ulei, salata verde, ridichi. Ingredinte: 300 g file de piept de pui sare piper o ceapa o lingura mustar 2 linguri otet de vin 6 linguri ulei o salata verde 150 g ridichi Mod […]
Frigărui de vită pe pat de cuşcuş
PrinteazaFrigărui de vită pe pat de cuşcuş din: carne de vita, cuscus, ardei gras, unt, patrunjel verde, concentrat de legume, vin rosu, otet balsamic, ulei, foi de dafin, chimion si piper.
Ingrediente:
- 700 g carne de vita
- 250 g cuscus
- 1 ardei gras
- 2 linguri cu unt
- patrunjel verde
- 1 lingurita concentrat de legume
- pentru marinata:
- 100 ml vin rosu sec
- 1 lingura cu otet balsamic
- 2 linguri cu ulei
- 2 foi de dafin
- chimion
- piper
Mod de preparare:
Taie carnea în bucăţi ca pentru frigărui şi amestecă ingredientele pentru marinată.
Pune carnea într-o pungă, toarnă peste ea marinată şi amestecă bine, ca bucăţile de carne să fie acoperite. Sigilează punga şi pune-o în frigider pentru o zi.
Curăţă ardeiul gras, taie-l în cubuleţe, căleşte-l câteva minute în untul încins, apoi dă-l deoparte şi pregăteşte cuşcuşul.
Pune la fiert un litru de apă în care ai dizolvat concentratul de legume şi adaugă cuşcuşul. Fierbe-l 5-6 minute, scurge zeama şi adaugă ardeiul şi pătrunjelul tocat mărunt.
Montează frigăruile pe beţe, dă-le cu un praf de sare şi pune-le pe grătar. Lasă-le zece minute pe fiecare parte. Serveşte-le pe pat de cuşcuş.
Frigărui de vită pe pat de cuşcuş
Pofta buna!
Frigarui de pui cu legume si slanina
Frigarui de pui cu legume si slanina din: file de piept de pui, usturoi, ulei, suc de lamaie, praf de curry, ardei gras, slanina, sare si piper. Frigarui de pui aromate cu mere Frigarui din ficat de pui Frigarui de pui cu ghimbir Ingrediente: 600 g file de piept de pui 2 catei usturoi […]