din: vita, fasole verde, ceapa, usturoi, rosii, ulei, chimen, paprika, sare, piper, coriandru, apa. Gătită lent pentru a asigura că fiecare ingredient își dezvăluie esența, această rețetă folosește carne de vită suculentă, fasole verde crocantă și un amestec îndrăzneț de condimente care îi conferă un caracter unic. Descoperă pașii […]
Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar
PrinteazaFrigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar din: ficat, sunca, ceapa, mujdei, sare si piper.
Ingrediente:
- 400 g de ficat
- 100 g de şuncă sau muşchi afumat
- 1-2 cepe
- ½ pahar de mujdei
- sare
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
Ficatul de pasăre de casă (găină, curcan, gîscă) se taie felii, se pune în apă fierbîndă sărată pe 1-2 minute, se strecoară, se spală, se usucă. Şunca sau muşchiul afumat se taie cubuleţe de dimensiuni medii, ceapa – inele.
Alternînd ficatul de găină, bucăţelele de şuncă, ceapa, puneţi-le pe beţişoarele pentru frigărui şi frigeţi-le pe reţeaua de grătar unsă cu slănină, după ce le scoateţi de pe grătar, presăraţi-le cu piper măcinat.
Ficatul gata poate fi servit cu legume de sezon.
Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar
Pofta buna!
Ceai de Rooibos cu Ghimbir și Scorțișoară
Ceai de Rooibos cu Ghimbir și Scorțișoară din: apa, ceai de rooibos, ghimbir, scortisoara, miere, lamaie. Această combinație picantă și aromată nu doar că încălzește trupul, dar stimulează și sistemul imunitar, oferind o serie de beneficii pentru sănătate datorită ingredientelor sale naturale și pline de proprietăți. Fie că te relaxezi acasă sau ai nevoie de […]
Foarte, foarte bine arata frigaruile din ficat de pasare
In wekendul asta vreau sa fac un gratar si frigaruile astea imi fac cu ochiul