Friptura de pui cu avocado
PrinteazaFriptura de pui cu avocado din: piept de pui, avocado, lamaie, crutoane.
- friptură de piept de pui
- 3 avocado
- lamaie
- crutoane
- costita
Mod de preparare:
Intr-un bol, aşază 4 bucăţi friptură de piept de pui şi stropeşte cu zeama şi coaja răzuită de la 1/2 lămâie şi frunzele de la crenguţe de cimbru. Presară piper.
Taie 3 avocado felii groase şi presară deasupra. Presară 75 g crutoane şi 55 g costiţă afumară prăjită crocant.
Pentru a prepara vinegreta, combină 5 linguri smântână cu zeama şi coaja răzuită de la 1/2 lămâie, câteva frunze de tarhon şi potriveşte gustul de sare şi piper.
Stropeşte salata şi serveşte.
Pofta buna!