Friptură de vită în unt din: vrabioara de vita, sare grunjoasa, ulei de masline extravirgin, unt. Ingrediente: 1 bucată vrăbioară, groasă de 2 degete (de 250 g) sare grunjoasă ulei de măsline etravirgin 100 g unt Mod de preparare: Se presară sarea peste bucata de carne şi apoi se stropește cu […]
Friptura de vita cu fasole verde si cascaval
PrinteazaFriptura de vita cu fasole verde si cascaval din: muşchi de vită, fasole verde, caşcaval, sare, usturoi, vin roşu sec, ceapa, piper, ulei.
- 1 kg muşchi de vită
- 1 kg fasole verde
- 100 g caşcaval
- sare
- 1 căpăţână usturoi
- 400 ml vin roşu sec
- 1 ceapă
- piper
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pui muşchiul la cuptor împreună cu vinul. îl ţii la foc mic până scade sosul, iar furculiţa intră cu uşurinţă în came.
Cu 10-15 minute înainte de a-1 scoate presari caşcavalul ras. Tai ceapa julien şi o căleşti în ulei până devine uşor sticloasă.
Adaugi fasolea verde şi o sotezi 10 minute. Serveşti friptura alături de garnitura de fasole verde
Friptura de vita cu fasole verde si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de vita – frageda si aromata
Friptura de vita – frageda si aromata din: carne de vita, usturoi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru. Există multe rețete delicioase pentru friptura de vită, iar cea mai bună depinde de preferințele personale. În general, o friptură de vită excelentă se obține prin alegerea unui bucată de carne de calitate, lăsarea acesteia să […]
Pofta buna!