Fursecuri cu alune prajite

Printeaza

Fursecuri cu alune prajite din: margarina, faina, zahar, amidon, vanilie, alune.

Ingrediente:

  • 150 g margarină
  • 250 g făină
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 2 linguri amidon
  • o linguriţă esenţă de vanilie
  • 100 g alune neprăjite

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele, în afară de alune, se pun într-un bol şi se mixează la viteză mică. Se lasă 10 minute pentru a obţine o cremă spumoasă.

Amestecul se pune apoi într-un poş sau o pungă tăiată la un colţ şi se eliberează cercuri în tava de copt tapetată cu hârtie.

Se presară alune uşor sfărâmate şi se coc fursecurile 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.