Fursecuri cu seminte de susan
PrinteazaFursecuri cu seminte de susan din: faina integrala, tarate, fulgi de ovaz, zahar brun, seminte de susan, ulei de masline, sare.
- 6 linguri cu faina integrala
- 4 linguri cu tarate
- 4 linguri cu fulgi de ovaz
- 4 linguri cu zahar brun
- 1 lingurita cu seminte de susan
- 1 lingura cu ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Zdrobeşte cu blenderul zahărul brun cu două linguri cu fulgi de ovăz până ce devin foarte fini. Adaugă restul de fulgi de ovăz, tărâţele, făina integrală şi un praf de sare.
Toarnă puţină apă călduţă, circa opt linguri, şi frământă un aluat mai tare.
Stropeşte cu ulei, încorporează seminţele. Cu palmele umezite în ulei, modelează mici sfere.
Aplatizează-le uşor şi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă-le la cuptor, la foc moderat, 10-15 minute.
Fursecuri cu seminte de susan
Pofta buna!