Varză Roșie la Cuptor: Garnitura Perfectă din: varza rosie, ulei de masline, miere, sare, piper. Varza roșie la cuptor reprezintă o metodă simplă, dar extrem de gustosă, de a transforma o legumă obișnuită într-o garnitură rafinată și plină de arome. Coacerea la cuptor îi intensifică dulceața naturală, iar adăugarea de miere, ulei de măsline, sare […]
Garnitura de sparanghel cu pesmet aromat şi alune de pădure
PrinteazaGarnitura de sparanghel cu pesmet aromat şi alune de pădure: Mixează 25 g de pesmet proaspăt, 25 g alune de pădure tocate şi coaja rasă de la 1/2 lămâie. Asezonează.
Incinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie şi rumeneşte amestecul pe bază de pesmet.
Taie 350g tulpini de sparanghel în bucăţi de 2-3 cm.
Fierbe-le 2 minute în apă clocotită, sărată în prealabil, până devin fragede, dar încă mai sunt crocante. Scurge-le şi apoi amestecă-le cu putin ulei de masline, cateva picaturi de zeama de lamaie, sare si piper.
Pune deasupra pesmetul si 1 lingura de marar tocat.
Garnitura de sparanghel cu pesmet aromat şi alune de pădure
Pofta buna!
Edamame Sote cu Usturoi și Ghimbir: O Garnitură Aromată și Rapidă
Edamame Sote cu Usturoi și Ghimbir: O Garnitură Aromată și Rapidă din: edamame, usturoi, ghimbir, ulei de susan, sos de soia, zahar brun, sare, piper, seminte de susan, ceapa verde. Edamame sote cu usturoi și ghimbir este o garnitură rapidă și încărcată de arome, care îți va transforma orice masă obișnuită într-una memorabilă. Acest preparat […]
Bok Choy Sotat cu Usturoi: O Garnitură Asiatică Irezistibilă
Bok Choy Sotat cu Usturoi: O Garnitură Asiatică Irezistibilă din: bok choy, ulei de susan, usturoi, sos de soia, zahar, sare, piper. Bak Choy sotat cu usturoi reprezintă o garnitură simplă, dar profund aromată, care îmbină savoarea unică a bucătăriei asiatice cu ușurința unei preparări rapide. Această rețetă aduce în prim-plan textura crocantă a bak […]