Garnitura de sparanghel cu pesmet aromat şi alune de pădure

Printeaza

Garnitura de sparanghel cu pesmet aromat şi alune de pădure: Mixează 25 g de pesmet proaspăt, 25 g alune de pădure tocate şi coaja rasă de la 1/2 lămâie. Asezonează.

Incinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie şi rumeneşte amestecul pe bază de pesmet.

Taie 350g tulpini de sparanghel în bucăţi de 2-3 cm.

Fierbe-le 2 minute în apă clocotită, sărată în prealabil, până devin fragede, dar încă mai sunt crocante. Scurge-le şi apoi amestecă-le cu putin ulei de masline, cateva picaturi de zeama de lamaie, sare si piper.

Pune deasupra pesmetul si 1 lingura de marar tocat.

Garnitura de sparanghel cu pesmet aromat şi alune de pădure

Garnitura_de_sparanghel_cu_pesmet_aromat_si_alune_de_padure

Pofta buna!

 

 

 

 

Varză Roșie la Cuptor: Garnitura Perfectă

Varză Roșie la Cuptor: Garnitura Perfectă din: varza rosie, ulei de masline, miere, sare, piper. Varza roșie la cuptor reprezintă o metodă simplă, dar extrem de gustosă, de a transforma o legumă obișnuită într-o garnitură rafinată și plină de arome. Coacerea la cuptor îi intensifică dulceața naturală, iar adăugarea de miere, ulei de măsline, sare […]

Edamame Sote cu Usturoi și Ghimbir: O Garnitură Aromată și Rapidă

Edamame Sote cu Usturoi și Ghimbir: O Garnitură Aromată și Rapidă din: edamame, usturoi, ghimbir, ulei de susan, sos de soia, zahar brun, sare, piper, seminte de susan, ceapa verde. Edamame sote cu usturoi și ghimbir este o garnitură rapidă și încărcată de arome, care îți va transforma orice masă obișnuită într-una memorabilă. Acest preparat […]

Bok Choy Sotat cu Usturoi: O Garnitură Asiatică Irezistibilă

Bok Choy Sotat cu Usturoi: O Garnitură Asiatică Irezistibilă din: bok choy, ulei de susan, usturoi, sos de soia, zahar, sare, piper. Bak Choy sotat cu usturoi reprezintă o garnitură simplă, dar profund aromată, care îmbină savoarea unică a bucătăriei asiatice cu ușurința unei preparări rapide. Această rețetă aduce în prim-plan textura crocantă a bak […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.