Gaspacho

Printeaza

Gaspacho din: suc de rosii, rosii, castravete, ardei gras, ceapa, suc de lamaie, busuioc, usturoi, sare, piper, chili.

Ingrediente:Gaspacho

  • 800 ml suc de roşii
  • 4 roşii mari
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras galben
  • 3 cepe verzi
  • 50 ml suc de lămâie
  • 1 legătură busuioc tocat
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • 1/4 linguriţă sare
  • 1/4 linguriţă piper negru
  • 1/4 linguriţă sos de chili

 

Mod de preparare:

Se amestecă sucul de roşii cu roşiile, ardeiul gras şi castravetele tăiate cuburi, ceapa tăiată rondele, suc de lămăie, busuioc, usturoi, sare, piper şi chili.

Se lasă la frigider o oră înainte deservire.

 

Gaspacho

Gaspacho

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Alexandru Costin

    E buna ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.