Gazpacho de rosii cu ulei de masline

Printeaza

Gazpacho de rosii cu ulei de masline din: paine, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 5 felii de pâine albă
  • 1/4 ceaşcă cu ulei de măsline
  • 2 cutii cu roşii decojite
  • 1/4 ceaşcă cu roşii uscate, în ulei
  • 1/4 ceaşcă cu roşii cherry
  • sare şi piper negru

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un blender pune pâinea şi uleiul de măsline şi mixează. Adaugă conservele de roşii, roşiile uscate şi roşiile cherry.

Asezonează cu sare şi piper, apoi mixează bine. Dacă supa este prea groasă, adaugă puţină apă, până obţii consistenţa dorită.

Toarnă supa într-o cratiţă şi lasă la rece timp de 1 oră, apoi serveşte.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.