Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco

Printeaza

Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco din: roşii decojite, usturoi, ardei graşi, castravete, tulpine de ţeline (apio), ulei, otet din vin rosu, sare de mare, piper negru, sos tabasco, ardei iute roşu.

 

Ingrediente:

  • 5 ceşti cu roşii decojite
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 ardei graşi
  • 1 castravete
  • 2 tulpine de ţeline (apio)
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri oţet de vin roşu
  • 2 linguriţe rase cu sare de mare
  • 1/2 linguriţă piper negru
  • 1/2 linguriţă sos tabasco
  • 1 ardei iute roşu

Mod de preparare:

Gazpacho energizant cu legume si sos tabasco: Tragi într-o tigaie usturoiul necurăţat, cât să se ru­menească. îl dai deoparte, îl cureţi de coajă şi îl pa­sezi cu o furculiţă. Tai cubuleţe ardeiul, castravetele, ţelina.

Pui jumătate din cantităţi într-un blender, adaugi roşiile decojite, usturoiul, uleiul, oţetul, sare, piper şi sosul ta­basco. Pasezi, până vei obţine o compoziţie fină.

Pui supa gazpa­cho în castroane sau cupe, presari ameste­cul de legume tăiate şi felii de ardei iute. imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Bol Vegan cu Hummus și Edamame

Bol Vegan cu Hummus și Edamame din: quinoa, edamame, avocado, morcov, spanac, seminte de susan, duc de lamaie, ulei, sare, piper. Această rețetă de bol vegan cu hummus și edamame este un exemplu excelent de mâncare care îmbină gustul delicios cu aportul bogat de nutrienți, fiind ideală pentru prânz sau cină. Combinând proteine vegetale de […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.