Gem de capsune cu ardei iute

Printeaza

Gem de capsune cu ardei iute din: capsune, ardei iuti, zahar pudra, lamaie

 

Ingrediente:

  • 500 g căpşune
  • 10 ardei iuţi
  • 375 g zahăr pudră
  • o lămâie

 

Mod de preparare Gem de capsune cu ardei iute:

Ardeii curăţaţi de seminţe se măruntesc şi se amestecă cu zahărul.

Se adaugă sucul de lămâie, apoi căp-şunele curăţate si se lasă la macerat 6 ore.

Se pune apoi amestecul pe foc şi se lasă 20 de minute.

Se toarnă în borcane, se pun capace şi se întorc pe capac să se răcească.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.