Ghiveci cu peste

Printeaza

Ghiveci cu peste din: crap, morcov, telina, ceapa, rosii, mazare, fasole, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ghiveci cu peste

  • 1 kg crap
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 4 roşii
  • 50 ml ulei
  • 100 g mazăre
  • 100 g fasole verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl tai în bucăţi, îl dai cu sare şi îl pui deoparte. Ceapa tăiată felii o prăjeşti în ulei, adaugi morcovul, ţelina şi pătrunjelul tăiat felii.

Când acestea încep să se înmoaie, adaugi roşiile tăiate cuburi, mazărea, fasolea verde tăiată în bucăţi şi câteva boabe de piper. Când sunt aproape fierte, pui 2 linguri de ulei şi peştele şi laşi să fiarbă la cuptor, înăbuşit. Mai poţi adăuga puţină apă.

Serveşti ghiveciul rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.