Ghiveci de vară – usor de preparat

Printeaza

Ghiveci de vară din: mazare, fasole pastai, cartofi noi, rosii, ardei gras, ceapa verde, ulei, sare.

Ingrediente:Ghiveci_de_vara

  • 600 g mazare noua
  • 300 g fasole pastai
  • 4 cartofi noi
  • 3 rosii bine coapte
  • un ardei gras
  • o legatura ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

In ulei încins se călesc uşor ceapa şi ardeiul gras.

După ce acestea s-au înmuiat, se adaugă cartofii şi se lasă şi ei puţin să se înmoaie.

Apoi, se toarnă apă, fără să acopere complet cartofii şi se lasă la fiert 10 minute.

După acest timp, se adaugă mazărea, fasolea si sarea şi se lasă la fiert 20 de minute. Intre timp, roşiile se cufundă câteva secunde în apă clocotită, se înlătură pieliţa şi se toacă mărunt.

Se verifică dacă mazărea este fiartă, se pun roşiile tocate mărunt si se continuă fierberea încă 10 minute.

Ghiveci de vară

Ghiveci_de_vara

Pofta buna!

 

 

 

 

Linte

Ghiveci de Legume cu Linte Verde: Mâncare Vegetariană Nutritivă și Aromată

Ghiveci de Legume cu Linte Verde: Mâncare Vegetariană Nutritivă și Aromată din: linte verde, cartofi, morcovi, ceapa, ardei gras, rosii, ulei de masline, usturoi, apa, sare, piper, patrunjel. Explorați bogăția și savoarea unui ghiveci de legume cu linte verde, o rețetă perfectă pentru zilele în care căutați ceva sățios, sănătos și plin de gust. Combinând […]

retete

Ghiveci de legume cu ienibahar: O reteta sănătoasă și plină de arome

Ghiveci de legume cu ienibahar: O reteta sănătoasă și plină de arome din: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecei, ardei, rosii, usturoi, ulei de masline, ienibahar, sare, piper, patrunjel. Ghiveciul de legume este o mâncare tradițională, plină de savoare, care aduce în farfurie aroma și prospețimea sezonului. Adăugarea de ienibahar transformă această rețetă într-o experiență culinară de […]

 

retete

Ghiveci de legume sănătos – rețetă ușoară și delicioasă

Ghiveci de Legume Sănătos – Rețetă Ușoară și Delicioasă din: morcovi, cartofi, dovlecel, ceapa, ardei grasi, usturoi, rosii, fasole, ulei de masline, cimbru, sare, piper, supa de legume, patrunjel. Ghiveciul de legume este o rețetă tradițională din bucătăria europeană, recunoscută pentru sănătatea și gustul său delicios. Acest fel de mâncare s-a dezvoltat ca o modalitate […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.