Gnocchi in sos de rosii

Printeaza

Gnocchi in sos de rosii din: gnocchi, ceapa, rosii, usturoi, ulei, parmezan.

Ingrediente:Gnocchi in sos de rosii

  • 500 g gnocchi
  • o ceapă
  • o caserolă roşii mici
  • un căţel usturoi
  • 2 linguri parmezan
  • 2 linguri ulei
  • 3 frunze busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei, după care se presară cu sare. Când este pe jumătate înmuiată, se pun roşiile, uşor strivite.

Se lasă pe foc 5 minute, se adaugă usturoiul tocat, se pune capac şi se lasă 10 minute.

Intre timp, se fierb gnocchii, se scurg şi se adaugă peste sosul de roşii. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduc la masă cu parmezan şi busuioc tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.