Gogosari in otet cu chimen

Printeaza

Gogosari in otet cu chimen din: gogosari, otet alb, boabe de mustar, zahar, chimen, sare.

Ingrediente:Gogosari_in_otet_cu_chimen

  • 500 g gogosari
  • 550 ml otet alb
  • 10 boabe de mustar
  • 20 g zahar
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1/2 lingurita sare

 

Mod de preparare:

Se curata gogosarii de cotoare, se scot semintele, se spala si se taie fasii.

Se pun in borcan.

Intr-o oală se pune oţetul la fiert şi se adaugă boabele de muştar, zahărul, sarea şi chimenul.

Se lasă să fiarbă 5 minute din momentul în care dă în clocot şi apoi se toarnă peste gogoşari.

Se pune capac sau se astupă cu celofan şi se lasă la răcit.

Gogosar in otet cu chimen

Gogosar_in_otet_cu_chimen

Pofta buna!


 

Gogosari în otet

Gogosari in otet caramelizat

Gogosari in otet caramelizat Ingrediente: 5 kg gogosari 500g zahar 1 litru otet 1 lingurita sare cateva foi de dafin boabe de piper mustar coriandru   Mod de preparare: Spala bine gogosarii, taie-i în patru si curata-i de seminte. Pune într-o cratita 250g zahar sa se caramelizeze, apoi lasa-l sa se raceasca. Dupa aceea toarna […]

Gogosari la otet

Gogoşari in oţet (varianta)

Gogoşari in oţet Ingrediente: pentru fiecare kilogram de oţet de 9o 11/2 pahar apă 1 lingură cu vîrf sare 2 linguri zahăr 1 lingură miere de albine cîteva foi de dafin cîteva boabe ienibahar gogoşari tarhon   Mod de preparare: Se aleg gogoşari frumoşi, se spală, se şterg bine cu un şer­vet curat, se taie […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.