Gogosari in otet caramelizat Ingrediente: 5 kg gogosari 500g zahar 1 litru otet 1 lingurita sare cateva foi de dafin boabe de piper mustar coriandru Mod de preparare: Spala bine gogosarii, taie-i în patru si curata-i de seminte. Pune într-o cratita 250g zahar sa se caramelizeze, apoi lasa-l sa se raceasca. Dupa aceea toarna […]
Gogosari in otet cu chimen
PrinteazaGogosari in otet cu chimen din: gogosari, otet alb, boabe de mustar, zahar, chimen, sare.
- 500 g gogosari
- 550 ml otet alb
- 10 boabe de mustar
- 20 g zahar
- 1/2 lingurita chimen
- 1/2 lingurita sare
Mod de preparare:
Se curata gogosarii de cotoare, se scot semintele, se spala si se taie fasii.
Se pun in borcan.
Intr-o oală se pune oţetul la fiert şi se adaugă boabele de muştar, zahărul, sarea şi chimenul.
Se lasă să fiarbă 5 minute din momentul în care dă în clocot şi apoi se toarnă peste gogoşari.
Se pune capac sau se astupă cu celofan şi se lasă la răcit.
Gogosar in otet cu chimen
Pofta buna!
Gogoşari in oţet (varianta)
Gogoşari in oţet Ingrediente: pentru fiecare kilogram de oţet de 9o 11/2 pahar apă 1 lingură cu vîrf sare 2 linguri zahăr 1 lingură miere de albine cîteva foi de dafin cîteva boabe ienibahar gogoşari tarhon Mod de preparare: Se aleg gogoşari frumoşi, se spală, se şterg bine cu un şervet curat, se taie […]