Gogosari umpluti cu salata de legume
PrinteazaGogosari umpluti cu salata de legume din: gogosari, ou, varza, mar, morcvo, ulei, salata verde, zeama de lamaie.
- 2 gogoşari
- 1 ou
- 2 foi varză albă
- 1 mar
- 1/2 morcov
- 5 g ulei
- 2 frunze salată verde
- 1 linguriţâ zeamă de lămaie
Mod de preparare:
Gogoşarii spâlaţi se taie la cotor şi se curâţâ în interior de seminţe şi vinişoarele albe. Varza se taie mărunt apoi se stoarce.
Se amestecă cu mărul şi morcovul curăţaţi ţi daţi pe răzătoarea mică, cu uleiul şi zeama de lămaie. Se umplu gogoşarii cu solata şi se garnisesc deasupra cu oul fiert, tocot mărunt.
Se servesc pe frunze de salată.
Pofta buna!