Hotdog cu ketchup dulce si mustar
PrinteazaHotdog cu ketchup dulce si mustar din: mustar, miere, otet, ketchup, turmeric, carnaciori, costita, susan.
Pentru sos:
- 3 linguri muştar dulce
- 6 linguri miere
- 2 linguri oţet de mere
- 3 linguri ketchup de roşii
- 1 linguriţă turmeric
Pentru hotdogi:
- 6 cărnăciori
- 6 felii costiţă afumată
- 6 cornuri cu susan
- 6 linguri ceapă caramelizată
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200 C.
Combină muştarul, miere, oţetul, ketchupul şi turmerilul. Pune deoparte într-un bol mic două treimi din cantitate. Unge cârnăciorii cu amestecul rămas şi înveleşte-i pe fiecare într-o felie de costiţă. Fixează cu scobitoare.
Aşază cârnăciorii în tava de copt tapetată cu hârtie şi unge din nou cu amestecul de muştar. Dă la cuptor 25 minute, până când se rumenesc.
Crestează cornurile şi unge-le cu ketchup. Umple-le cu cârnăciorii şi ceapa caramelizată.
Aprinde câte un artificiu înfiptîn fiecare şi serveşte.
Pofta buna!