Icre de crap cu ceapa

Printeaza

Icre de crap cu ceapa din: icre de crap, lamaie, ulei, ceapa, patrunjel.

Ingrediente:Icre de crap cu ceapa

  • 100 g icre sărate de crap
  • zeama unei lămâi
  • 350 ml ulei
  • ceapă verde
  • 2-3 fire pătrunjel

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun icrele şi se începe mixarea pentru a le desface.

După 3 minute, se începe adăugarea uleiului în fir subţire şi se mixează alte 5 minute.

Se pune apoi suc de lămâie în alternanţă cu uleiul, în funcţie de cât de acră se doreşte a fi salata.

Se continuă mixarea până ce salata ajunge la consistenţa dorită.

Se aduce la masă cu ceapă verde, pătrunjel de decor şi pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.