Iepure pregatit saseste

Iepure pregatit saseste

O reteta de iepure pregatit saseste din: iepure, faina, zeama de carne, morcovi, telina, sare, piper servita cu smantana. Ingrediente: un iepure două linguri de ulei o lingură de făină un kg zeamă de carne două linguri de smîntînă zeama de la o lămîie pentru baiţ: două pahare de apă o jumătate de pahar de […]

Pastă din carne de iepure

Pastă din carne de iepure

Pastă din carne de iepure din: carne macra de iepure, unt, ceapa, untura, lapte, ienibahar, piper, nucsoara, sare, piper, castraveti, sfecla rosie. Ingrediente: 1 kg carne macră de iepure 250 g unt proaspăt 2 cepe 1 lingură untură 1 pahar lapte 2-3 boabe de ienibahar 20 boabe de piper pisat 1 cuişoarăşi un vîrf de […]

Civet de iepure cu vin

Iepure impanat cu sos

Iepure impanat cu sos Ingrediente: 1 spinare şi pulpele dinapoi ale unui iepure 150 g slănină afumată 150 g unt sare 1 foaie de dafin piper 1-2 boabe ienibahar 2 linguri făină 400 g smântână zeama de la 1 lămâie puţin muştar 1 lingură zahăr 500 g cartofi   Ingrediente: Iepure impanat cu sos: Impănezi […]

Civet din iepure de casa

Civet din iepure de casa Ingrediente: 1 iepure de casă 30-40 g sare 10 g piper 1 fir cimbru 1 foaie dafin 250 g ceapă 100 g ulei 25 g coniac 250 g unt sau margarina 200 g costiţă afumată 50 g făină 500 g vin roşu 50g morcovi 50 g păstamac 30 g pătrunjel […]

Iepure de casa

Iepure de casa din: iepure, orez, sare, boia de ardei, smantana, margarina, faina, ceapa, mere, costita afumata. Ingrediente: 1 iepure 300 g orez sare boia de ardei 3 linguri smîntînă 300 g margarina 1 lingură făină 2 cepe 2 mere mici 100 g costiţă afumată   Mod de preparare: Iepurele se taie bucăţi egale. Se […]

Chiftele din carne de iepure

Chiftele din carne de iepure

Chiftele din carne de iepure din: pulpe de iepure, ceapa, oua, morcov, marar, patrunjel, paine, lapte, boabe de piper, otet, vin rosu, faina, ulei.   Ingrediente: 4 pulpe de iepure 1 legătură ceapă 2 ouă 1 morcov 1 legătură mărar 1 legătură pătrunjel 2 felii de pâine 1 ceaşcă lapte boabe de piper oţet vin […]

Iepure moldovenesc

Iepure moldovenesc Ingrediente: iepure marinat ulei ceapă usturoi sare piper bulion foaie de dafin vin   Mod de preparare: Iepure moldovenesc: Se scoate iepurele din marinată, se şterge cu un şervet curat, se taie în bucăţi şi se căleşte în mult ulei. Se pune apoi în altă cratiţă. Se toarnă deasupra puţină apă şi se […]

Mancarica rece de iepure

Mancarica rece de iepure

Mancarica rece de iepure din: carne de iepure, mirodenii, ceapa, masline, sare, piper. Ingrediente: carne de iepure mirodenii pentru baiţ 1,5 kg ceapă 300 g măsline sare piper     Mod de preparare: Cu o zi înainte de a pregăti carnea de iepure o pui să se frăgezească într-un baiţ pe care-l faci din: 2 […]