Inghetata de frisca cu ananas

Printeaza

Inghetata de frisca cu ananas din: zahar, compot de ananas, frisca, lamaie, zahar vanilinat.

Ingrediente: 

  • 200 g zahăr
  • 1 cutie de aproximativ 700 g compot de ananas, cuburi
  • 250 ml frişcă
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 1 plic zahăr vanilinat

 

 

 

 

Mod de preparare:

Dizolvi zahărul şi zahărul vanilinat, în câteva linguri de zeamă din compotul de ananas, într-un vas aşezat pe foc mic.

Când siropul s-a răcit, adaugi restul de zeamă de compot şi zeama de lămâie şi răceşti lichidul în congelator, pentru 1/2 oră.

Intre timp, mixezi în blender ananasul scurs, obţinând astfel un piure fin. Baţi frişca, în prealabil răcită 3 ore în frigider.

Scoţi siropul din congelator şi îl amesteci împreună cu frişca şi piureul de ananas.

Pui compoziţia într-o formă de plastic pe care o introduci în congelator, pentru 4-5 ore.

 

Inghetata de frisca cu ananas

Inghetata_de_frisca_cu_ananas

Pofta buna!

 

 

 

Paste cu Fenicul și Sos de Roșii

Paste cu Fenicul și Sos de Roșii din: paste, fenicul, rosii, usturoi, ulei de masline, ierburi, sare, piper, parmezan, busuioc. Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei italiene, oferindu-vă o experiență culinară plină de arome mediteraneene. Feniculul, cu gustul său ușor de anis, este tocat și gătit într-un sos de roșii bogat, îmbogățit […]

Ceai de Valeriană cu Fructe de Pădure

Ceai de Valeriană cu Fructe de Pădure din: radacina de valeriana, fructe de padure, apa, miere. Descoperiți o rețetă unică de ceai care combină proprietățile calmante ale valerianei cu gustul revigorant și beneficiile antioxidante ale fructelor de pădure. Acest ceai de valeriană cu fructe de pădure este ideal pentru momentele în care căutați relaxare și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.