Paste cu Fenicul și Sos de Roșii din: paste, fenicul, rosii, usturoi, ulei de masline, ierburi, sare, piper, parmezan, busuioc. Această rețetă vă va transporta direct în inima bucătăriei italiene, oferindu-vă o experiență culinară plină de arome mediteraneene. Feniculul, cu gustul său ușor de anis, este tocat și gătit într-un sos de roșii bogat, îmbogățit […]
Inghetata de frisca cu ananas
PrinteazaInghetata de frisca cu ananas din: zahar, compot de ananas, frisca, lamaie, zahar vanilinat.
Ingrediente:
- 200 g zahăr
- 1 cutie de aproximativ 700 g compot de ananas, cuburi
- 250 ml frişcă
- zeama de la 1/2 lămâie
- 1 plic zahăr vanilinat
Mod de preparare:
Dizolvi zahărul şi zahărul vanilinat, în câteva linguri de zeamă din compotul de ananas, într-un vas aşezat pe foc mic.
Când siropul s-a răcit, adaugi restul de zeamă de compot şi zeama de lămâie şi răceşti lichidul în congelator, pentru 1/2 oră.
Intre timp, mixezi în blender ananasul scurs, obţinând astfel un piure fin. Baţi frişca, în prealabil răcită 3 ore în frigider.
Scoţi siropul din congelator şi îl amesteci împreună cu frişca şi piureul de ananas.
Pui compoziţia într-o formă de plastic pe care o introduci în congelator, pentru 4-5 ore.
Inghetata de frisca cu ananas
Pofta buna!
Ceai de Valeriană cu Fructe de Pădure
Ceai de Valeriană cu Fructe de Pădure din: radacina de valeriana, fructe de padure, apa, miere. Descoperiți o rețetă unică de ceai care combină proprietățile calmante ale valerianei cu gustul revigorant și beneficiile antioxidante ale fructelor de pădure. Acest ceai de valeriană cu fructe de pădure este ideal pentru momentele în care căutați relaxare și […]