Inghetata de fistic cu capsune

Printeaza

Inghetata de fistic cu capsune din: oua, lapte, zahar, esenta de fistic, zahar vanilat, fistic, frisca, capsune si fulgi de migdale.

Ingrediente:

  • 5 oua
  • un litru lapte
  • 300 g zahar
  • 4-5 picaturi esenta de fistic
  • un plic zahar vanilat
  • 200 g fistic prajit
  • 500 ml frisca
  • 300 g capsune
  • 150 g fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Inghetata de fistic cu capsune: Se separă ouăle. freacă gălbe­nuşurile cu zahărul şi cu un praf de sare. adaugă laptele călduţ si se fierb pe baie de aburi, până se îngroaşă, apoi se dau deoparte să se răcorească.

Separat, se bat albuşurile spumă cu zahărul vanilat şi se adaugă compoziţia de gălbenuşuri răcită. Se pun esenţa de fistic şi fisticul rumenit, apoi frişca.

încorporează si se toarnă în boluri, apoi se bagă în congelator.

Se serveşte ornată cu fulgi de migdale şi căpsune proaspete.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.