Ingheţată de piersici cu iaurt

Printeaza

O reteta de inghetata de piersici cu iaurt din: compot de piersici, zahar, iaurt, lamaie, frisca si dulceata de piersici.

Ingrediente:Ingheţată de piersici cu iaurt

  • 800 g compot de piersici
  • 200 g zahar
  • 250 g iaurt
  • 1 lamaie
  • 100 ml frisca lichida
  • 100 g dulceata de piersici

 

Mod de preparare:

Fierbi zahărul împreună cu zeama de compot până obţii un sirop gros. lei vasul de pe foc şi laşi siropul să se răcească, apoi adaugi iaurtul şi zeama de lămâie.

Mixezi în blender sau în robotul de bucătărie jumătate din piersici.Tai în cubuleţe piersicile rămase şi le amesteci cu piureul şi crema cu iaurt.

Torni compoziţia în boluri mici şi o dai la congelator timp de 2-3 ore. Intre timp, baţi frişca şi o păstrezi la rece. Inainte de a le servi, decorezi porţiile de îngheţată cu frişcă şi cu fructe din dulceaţă.

Ingheţată de piersici cu iaurt

Ingheţată de piersici cu iaurt

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • inghetata de piersici cu iaurt

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.