midii, lemongrass, ghimbir, usturoi, ardei iute, lapte de cocos, sos de peste, zahar brun, coriandru, ulei vegetal, sare, piper. Explorați profunzimile bucătăriei asiatice cu această rețete, o combinație perfectă de arome exotice care vă va teleporta direct în inima Asiei. Acest deliciu culinar nu doar că impresionează […]
Inimioare cu nuca
PrinteazaInimioare cu nuca din: unt, zahar, faina, nuca, oua, zahar vanilat, lamaie.
Ingrediente:
- un pachet unt gras
- un pahar zahăr pudră
- un pahar făină
- un pahar miez de nucă
- 4 ouă
- 3 plicuri zahăr vanilat
- coajă de lămâie
Mod de preparare Inimioare cu nuca:
Untul se bate spumă cu zahărul pudră. Se adaugă apoi treptat câte un ou, se mixează în continuare, apoi se adaugă şi făina, zahărul vanilat si coaja de lămâie.
Se unge tava de copt cu ulei şi se tapetează cu făină, apoi se toarnă aluatul format, peste care se presară miezul de nucă tăiat mărunt.
După ce trece testul scobitorii, prăjitura se scoate din cuptor şi, cu ajutorul unei forme, se taie inimioare.
Pofta buna!
Ciabatta de Secară cu Măsline Negre
faina de secara, faina alba de grau, drojdie, sare, apa, masline, ulei de masline. Această pâine este o alegere excelentă pentru iubitorii de delicatese mediteraneene, fiind perfectă atât pentru sandvișuri cât și pentru a servi ca bază pentru bruschete. Reteta Ciabatta de Secară cu Măsline Negre Ingrediente: 500g […]