Iutari cu morcov in saramura cu otet din: iutari, morcovi, otet, apa, ulei, sare grunjoasa, boabe de piper. Ingrediente: 1 kg iutari 1-2 morcovi 300 ml otet 600 ml apa 300 ml ulei 1 lingurita sare grunjoasa, neiodata 1 lingurita boabe de piper Mod de preparare: Cureţi ciupercile, separi picioruşele de pălărioare, le speli […]
Iuţari la cuptor, cu mălai
PrinteazaIuţari la cuptor, cu mălai din: iutari, ulei de floarea soarelui, malai, sare, piper, mujdei de usturoi.
- 1 kg iutari (ciuperci)
- ulei de floarea soarelui
- malai
- sare
- piper
- mujdei de usturoi
Mod de preparare:
Pentru început, cureţi şi speli foarte bine iuţarii. Aceste ciuperci au pălării mari, pe care le tai în bucăţi mai mici.
Treci ciupercile prin ulei, apoi printr-un amestec de mălai, sare şi piper. Le aşezi într-o tavă şi le introduci în cuptorul preîncălzit.
Le laşi o jumătate-trei sferturi de oră, până se rumenesc puţin. Serveşti iuţarii stropiţi din belşug cu mujdei de usturoi.
Iuţari la cuptor, cu mălai
Iutari cu branza de burduf din: iutari, branza de burduf, ulei, usturoi si sare. Ingrediente: 16 iutari, bureti albi iuti 200 g branza de burduf 2 linguri ulei 2 catei de usturoi sare Mod de preparare: Curatati iutarii de frunze si pamant, spalati-i bine sub jet de apa, ca sa eliminati nisipul strans intre […]
Ciuperci gratinate cu migdale din: ciuperci, ceapa, unt, supa, smantana, sare, piper, paine, cascaval, patrunjel, seminte de pin, fulgi de migdale. Ingrediente: 300 g iuţari sau champignon 200 g ciuperci pleurotus 150 g ceapă 3 linguri unt 75 ml supă de pui sau de legume 120 ml smântână pentru gătit sare piper 250 g pâine […]
Taitei de casa cu hribi din: hribi, unt, faina, oua, apa, supa de legume, sare, piper alb. Ingrediente: hribi unt faina oua apa supa de legume sare piper alb Mod de preparare: Cureţi hribii şi pe cei mari îi tai în bucăţi mai mici, iar pe cei mici îi tai în două sau în […]
Pofta buna!