Jumari dulci cu scortisoara

Printeaza

Jumari dulci cu scortisoara din: oua, ulei, zahar, lapte, smantana, scortisoara, stafide, migdale.

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 4 linguriţe ulei
  • 1 ceaşcă zahăr
  • 1 ceaşca lapte
  • 2 linguri smântână
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 3 linguriţe stafide
  • 80 g migdale
  • 250 g fructe de sezon

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle şi se pun într-o tigaie cu ulei încins, pe foc mic. Se amestecă mereu pentru a obţine jumări moi.

Intr-o crăticioară se pune la fiert laptele, amestecat cu smântână, zahărul, scorţişoara şi stafidele.

Compoziţia rezultată se toarnă peste jumări, amestecând întruna timp de 7-8 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.