Kebab englezesc
PrinteazaKebab englezesc cu: ulei de masline, miere, mustar boabe, bacon, carnati, ciuperci, rosii cherry, salata, sos de rosii.
Ingrediente:
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură de miere
- 1 lingură de muştar cu boabe întregi
- 8 felii subţiri de bacon, tăiate pe jumătate
- 8 câmaţi mici (alegeţi o varietate mai condimentată), tăiaţi pe jumătate
- 16 ciuperci mici champignon
- 16 roşii cherry
- 4 baghete mici sau chifle crocante
- frunze de salată
- sos de roşii (sau ketchup), pentru servit
Mod de preparare:
Incingeţi grătarul (sau tigaia-grătar) şi amestecaţi într-un bol uleiul, mierea şi muştarul cu sare şi piper.
Inveliţi fiecare jumătate de cârnat într-o felie de bacon. Aşezaţi pe fiecare beţişor de frigăruie câte o ciupercă, o bucată de cârnat învelit în bacon şi o roşie cherry, apoi din nou în aceeaşi ordine, până ce obţineţi câte două din fiecare pe beţişor.
Cu o pensulă, ungeţi frigăruile cu sosul de muştar şi miere, apoi lăsaţi-le pe grătar, întorcându-le din când în când, timp de 10 minute, până ce cârnaţii se rumenesc, se pătrund şi capătă un aspect lipicios.
Tăiaţi chiflele în două şi serviţi lângă frigărui, cu o mână de frunze de salată şi mult sos de roşii.
Kebab englezesc
Pofta buna!