Kebab englezesc

Printeaza

Kebab englezesc cu: ulei de masline, miere, mustar boabe, bacon, carnati, ciuperci, rosii cherry, salata, sos de rosii.

 

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de muştar cu boabe întregi
  • 8 felii subţiri de bacon, tăiate pe jumătate
  • 8 câmaţi mici (alegeţi o varietate mai condimentată), tăiaţi pe jumătate
  • 16 ciuperci mici champignon
  • 16 roşii cherry
  • 4 baghete mici sau chifle crocante
  • frunze de salată
  • sos de roşii (sau ketchup), pentru servit

Mod de preparare:

Incingeţi grătarul (sau tigaia-grătar) şi amestecaţi într-un bol uleiul, mierea şi muştarul cu sare şi piper.

Inveliţi fiecare jumătate de cârnat într-o felie de bacon. Aşezaţi pe fiecare beţişor de frigăruie câte o ciupercă, o bucată de cârnat învelit în bacon şi o roşie cherry, apoi din nou în aceeaşi ordine, până ce obţineţi câte două din fiecare pe beţişor.

Cu o pensulă, ungeţi frigăruile cu sosul de muştar şi miere, apoi lăsaţi-le pe grătar, întorcându-le din când în când, timp de 10 minute, până ce cârnaţii se rumenesc, se pătrund şi capătă un aspect lipicios.

Tăiaţi chiflele în două şi serviţi lângă frigărui, cu o mână de frunze de salată şi mult sos de roşii.

 

Kebab englezesc

Kebab_englezesc

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.