Lapte de caju

Printeaza

Lapte de caju din: alune, apa, sirop de artar, vanilie, sare, nucsoara.

Ingrediente:Lapte de caju

  • 130 g alune caju crude
  • 600 ml apă
  • 2 linguri sirop de arţar sau miere
  • esenţă de vanilie
  • un praf de sare
  • un vârf de cuţit cu scorţişoară

 

Mod de preparare:

Pui alunele într-un bol, le acoperi cu apă şi le laşi aşa până a doua zi. Le scurgi, le clăteşti cu apă rece, după care le pui în blender.

Adaugi apa, sare, scorţişoară şi sirop de arţar. Mixezi totul bine, până obţii o compoziţie cu un aspect cremos.

Pui laptele într-o sticlă şi o păstrezi în frigider pentru cel mult 3 zile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.