Lapte de caju

Printeaza

Lapte de caju din: alune, apa, sirop de artar, vanilie, sare, nucsoara.

Ingrediente:

  • 130 g alune caju crude
  • 600 ml apă
  • 2 linguri sirop de arţar sau miere
  • esenţă de vanilie
  • un praf de sare
  • un vârf de cuţit cu scorţişoară

 

Mod de preparare:

Lapte de caju: Pui alunele într-un bol, le acoperi cu apă şi le laşi aşa până a doua zi. Le scurgi, le clăteşti cu apă rece, după care le pui în blender.

Adaugi apa, sare, scorţişoară şi sirop de arţar. Mixezi totul bine, până obţii o compoziţie cu un aspect cremos.

Pui laptele într-o sticlă şi o păstrezi în frigider pentru cel mult 3 zile.

 

Pofta buna!

 

 

 

Bulgur cu Legume la Cuptor

Bulgur cu Legume la Cuptor din: bulgur, ardei, vinete, ulei de masline, dovlecel, condimente, sare, piper, supa, busuioc. Redescoperă plăcerea de a găti cu acesta rețetă de bulgur cu legume la cuptor, un fel de mâncare sățios și plin de arome, care îmbină perfect nutrienții esențiali cu gustul delicios al Mediteranei. Această rețetă nu doar […]

Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă

Fasole la Cuptor în Sos de Roșii: Rețetă Vegetariană Clasică și Sățioasă din: fasole alba, ceapa, usturoi, rosii in suc, oregano, ulei de masline, sare, piper. Descoperiți o rețetă tradițională de fasole la cuptor, gătită lent într-un sos bogat de roșii, aromatizată cu oregano, ceapă și usturoi. Această mâncare vegetariană este nu doar sățioasă și […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.