Lasagna cu dovlecei si mozzarella

Printeaza

Lasagna cu dovlecei si mozzarella din: dovlecei, branza, mozzarella, oua, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Lasagna cu dovlecei si mozzarella

  • 4 dovlecei
  • 500 g suc de roşii
  • 400 g brânză dulce de vaci
  • 200 g mozzarella
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie dovleceii pe lungime şi se dau cu puţină sare. Se călesc în ulei ceapa şi morcovul; se adaugă sucul de roşii, sare, piper şi se lasă să fiarbă. într-un castron se amestecă brânza de vaci, ouăle şi mozzarella rasă.

Dovleceii se şterg cu hârtie absorbantă şi se frig pe grill. Se acoperă fundul unei tăvi cu un strat de compoziţie de roşii. Se pun felii de dovlecei, brânză, sos de roşii şi se continuă până se termină ingredientele; se presară parmezan.

Se rumeneşte la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.