Lasagna cu dovlecei si mozzarella
PrinteazaLasagna cu dovlecei si mozzarella din: dovlecei, branza, mozzarella, oua, ceapa, ulei, sare, piper.
- 4 dovlecei
- 500 g suc de roşii
- 400 g brânză dulce de vaci
- 200 g mozzarella
- 2 ouă
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie dovleceii pe lungime şi se dau cu puţină sare. Se călesc în ulei ceapa şi morcovul; se adaugă sucul de roşii, sare, piper şi se lasă să fiarbă. într-un castron se amestecă brânza de vaci, ouăle şi mozzarella rasă.
Dovleceii se şterg cu hârtie absorbantă şi se frig pe grill. Se acoperă fundul unei tăvi cu un strat de compoziţie de roşii. Se pun felii de dovlecei, brânză, sos de roşii şi se continuă până se termină ingredientele; se presară parmezan.
Se rumeneşte la cuptor.
Pofta buna!