Gâscă cu Legume în Stil Asiatic la Wok din: gasca, sos de soia, ulei, miere, ciuperci, ardei, broccoli, mazare, morcovi, usturoi, ghimbir, sos de peste, sos oyster. Descoperă secretul unei cine exotice și pline de savoare cu această rețetă. Inspirată din tradiția culinară asiatică, această mâncare îmbină aromele bogate ale cărnii de gâscă cu prospețimea […]
Legume la cuptor cu cascaval si suc de rosii
PrinteazaLegume la cuptor cu cascaval si suc de rosii din: vânătă, dovlecel, ceapă, ardei gras, pătrunjel, sare, piper, cascaval, ulei, suc de rosii.
Ingrediente:
- 1 vânătă
- 1 dovlecel
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- pătrunjel
- sare
- piper
- caşcaval ras
- ulei
- 3 linguri suc de roşii
Mod de preparare:
Speli legumele, iar ardeiului îi elimini seminţele şi, cotorul. Toci pătrunjelul.
Ceapa o tăi julien, vânătă şi dovlecelul cubuleţe, iar ardeiul gras fâşii, încingi puţin ulei într-o tigaie şi căleşti ceapa.
Apoi pui legumele în tigaie, torni un pahar cu apă şi sucul de roşii. Amesteci, pui sare şi piper şi laşi pe foc 20 de minute.
Apoi dai la cuptorul încins alte 20 de minute.
Cu 5 minute înainte de a scoate, presari caşcavalul ras. Scoţi şi presari pătrunjel tocat şi serveşti cât e caldă.
Legume la cutor cu cascaval si suc de rosii
Pofta buna!
Salată de Bulgur cu Brânză Feta și Legume Proaspete
Salată de Bulgur cu Brânză Feta și Legume Proaspete din: bulgur, feta, rosii, castravete, ceapa, ulei, otet, sare, piper, menta. Descoperă o rețetă plină de culoare care îmbină savoarea bulgurului cu prospețimea legumelor și textura cremoasă a brânzei feta. Salata este un preparat versatil, perfect ca fel principal sau ca garnitură, ce poate fi servită […]
Tofu Scramble cu Legume: O Mâncare Vegană Bogată în Proteine din: tofu, Este o variantă sănătoasă și nutritivă, ideală pentru micul dejun sau chiar și pentru un brunch târziu. Această rețetă transformă tofu ferm într-un fel de mâncare plin de culoare și gust, însoțit de legume proaspete și condimente aromatice. Este o alternativă vegană excelentă […]
Pofta buna!