Legume la gratar cu carne si verdeata din: dovlecel verde gros, dovlecel pentru plăcintă (galben), ciuperci champignon mari, roşii cherry, carne tocată de pui, usturoi, sare, piper, ouă, pesmet, verdeaţă, ulei.
Ingrediente:
1 dovlecel verde gros
1 dovlecel pentru plăcintă (galben)
12 ciuperci champignon mari
12 roşii cherry
500 g carne tocată de pui
2 căţei de usturoi
sare
piper
2 ouă
pesmet
verdeaţă
ulei
Mod de prearare:
Amesteci carnea tocată cu usturoiul pisat, sare, piper, ouă, verdeaţă şi puţin pesmet.
Faci chiftele mai mari şi le prăjeştf în ulei până când devin aurii.
Cureţi dovleceii de coajă şi de sâmburi şi îi tai rondele mai groase.
Le dai cu sare şi piper şi le prăjeşti pe grill, până ce se înmoaie. La fel procedezi şi cu ciupercile.
Pui apoi o felie de dovlecel verde, deasupra o felie de dovlecel galben, chifteluţa, pălărioara din ciupercă şi roşia deasupra fiecărei piramide. Decorezi piramida cu cimbru.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.