Musaca de Legume de Post: O Delicioasa Alternativa Vegetariana din: cartofi, vinete, dovlecei, ceapa, usturoi, sos de rosii, ciuperci, ulei de masline, oregano, cimbru, sare, piper. Musaca de post este o optiune minunata pentru cei care doresc sa se bucure de gustul delicios al unei musace traditionale, fara a folosi carne sau produse de origine […]
Legume rumenite cu salsa si guacamole
PrinteazaLegume rumenite cu salsa si guacamole din: cartofi, boia iute, ardei iute, telemea, vinegreta, salsa, guacamole, patrunjel.
- 1 kg cartofi sau cartofi dulci – dupa preferinta
- un praf generos de boia iute
- 2 ardie iuti, tocati
- 150 g telemea razuita
- 100 ml vinegreta cu mustar
- 200 g salsa proaspata
- 200 g guacamole
- 2 linguri patrunjel proaspat, tocat marunt
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200C, unge cartofii cu ulei si presara boiaua.
Asaza-i in tava de copt si da la cuptor 10 minute pana cand se patrund.
Transfera jumatate din cantitate intr-un vas rezistent la cuptor, presara jumatate din branza, stropeste cu jumatate din venegreta si apoi toarna deasupra salsa.
Repeta procedeul cu cantitatile ramase ai poi da la grill-ul fierbinte 4-5 minute, pana cand branza se topeste.
Toarna deasupra guacamole si presara patrunjelul. Serveste imediat.
Legume rumenite cu salsa si guacamole
Pofta buna!
poate iti place si:
Sarmale de Post cu Orez Sălbatic și Legume
Sarmale de Post cu Orez Sălbatic și Legume din: varza murata, orez salbatic, pastarnac, telina, cartod dulce, ulei de masline, sare, piper, foi de dafin, paprika afumata. Explorați o interpretare contemporană a sarmalelor de post, combinând orezul sălbatic cu o selecție de legume. Această rețetă aduce un gust unic, îmbogățind mesele de post cu gusturi […]
Pofta buna!