Lichior cu rom alb si zmeura

Printeaza

Lichior cu rom alb si zmeura din: zmeură congelată, rom alb, sirop concentrat de zahăr brun.

 

Ingrediente:

  • 2 mâini zmeură congelată
  • 1/2 l rom alb
  • 1 pahar cu sirop concentrat, de zahăr brun

 

Mod de preparare:

Lichior cu rom alb si zmeura: Laşi la macerat zmeura în rom o săptămână. Strecori, adaugi siropul de zahăr brun în proporţia dorită. Păstrezi la rece.

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.