Limba cu maioneza din: limba de porc, castraveti murati, oua, ulei, mustar uite, sare si piper. Ingredinte: 2 buc. limba de porc 6-8 buc. castraveciori murati 2 oua 200 ml ulei 2 linguri de mustar iute pentru maioneza sare piper Mod de preparare Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe […]
Limba cu sos remoulade
PrinteazaLimba cu sos remoulade din: limba, ceapa, morcov, patrunjel, piper, sare, maioneza, castraveciori murati, mustar, ceapa, marar, otet.
- 1 kg limbă de vită sau de porc
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 10 boabe de piper
- sare
Pentru sos:
- 1 pahar maioneză
- 2-3 castraveciori muraţi, mici
- piper alb măcinat
- 1 linguriţă muştar
- 1 ceapă
- 2 linguriţe mărar verde tocat 1 linguriţă oţet
- sare
Mod de preparare:
Se spală limba şi se pune la fiert în apă împreună cu boabele de piper şi zarzavatul, în prealabil curăţat şi spălat.
După ce a fiert bine, se curăţă limba de piele, se lasă la răcit şi se taie felii subţiri sau în cuburi.
Pentru sos, se taie castraveciorii în cubuleţe sau se dau pe răzătoarea fină. Se lasă apoi să se scurgă într-o strecurătoare.
Se curăţă ceapa şi se toacă fin.
Se amestecă maioneza cu ceapa, mărarul, oţetul, muştarul, castraveciorii, sare şi piper după gust.
In sosul remoulade se încorporează cubuleţele de limbă. Se aşază salata pe un platou, lângă care se pun felii de pâine prăjită.
Pofta buna!
poate iti place si:
Limba cu maioneza
Salata de limba de vita cu legume
Salata de limba de vita cu legume din: limba de vita, sare, piper, ulei de masline, porumb, mazare, unt, ridichi si marar. Ingrediente: 500 g limbă de vită sare piper 1-2 linguri ulei de măsline 200 g porumb dulce 200 g mazăre fiartă 50 g unt 4-5 ridichi 1 legatura mărar proaspăt Mod de preparare: Se spală limba şi se pune să […]
Pofta buna!