Sardine la Grătar cu Sos Chimichurri din: sardine, patrunjel, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, ardei iute. Această rețetă de Sardine cu Sos Chimichurri combină aromele delicate ale sardinelor proaspete gătite la grătar cu explozia de arome a sosului chimichurri, bogat în pătrunjel, usturoi și ulei de măsline. Este o experiență culinară […]
Linguine cu bacon si castane
PrinteazaLinguine cu bacon si castane din: linguine, bacon, cimbru, castane, crema de branza, mustar, rucola, parmezan.
Ingrediente:
- 375 g de linguine sau spaghetti
- 75 g fâşii de bacon
- 6 crenguţe de cimbru
- 85 g de castane fierte, tăiate în cuburi mici
- 100 g cremă de brânză
- 1 linguriţă de muştar cu seminţe
- 70 g de rucola
- 25 g de parmezan ras, pentru servit
Mod de preparare:
Linguine cu bacon si castane: Dă în clocot o cratiţă mare cu apă sărată. Adaugă pastele şi găteşte-le 8 minute sau conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, încinge o tigaie nonaderentă la flacără medie. Adaugă baconul şi cimbrul şi găteşte-le 5 minute, amestecând ocazional, până când baconul devine auriu şi crocant. Adaugă castanele, crema de brânză, muştarul, sare şi piper.
Scurge pastele, păstrând puţină apă. Adaugă-le peste sosul cu castane, împreună cu puţină apă şi rucola, apoi amestecă.
Serveşte-le cu parmezan presărat deasupra.
Pofta buna!
Plăcintă Românească cu Nuci și Mere: Sărbătoarea Gustului
Plăcintă Românească cu Nuci și Mere: Sărbătoarea Gustului din: faina, unt, zahar, oua, praf de copt, scortisoara, nuci, mere, coaja de lamaie. Ingrediente 300g făină 150g unt 100g zahăr 2 ouă 1 linguriță praf de copt 1 linguriță scorțișoară 200g nuci măcinate 3 mere mari, rase Coaja rasă de la o lămâie Mod […]
Imi place reteta asta