Linguine cu spanac si creveti

Printeaza

Linguine cu spanac si creveti din: creveti, linguine, lamaie, spanac, baza pentru mancaruri, patrunjel, usturoi, ulei.

Ingrediente:Linguine_cu_spanac_si_creveti

  • Creveţi 100 g
  • Linguine 100 g
  • Lămâie 40 g
  • Spanac 50 g
  • Bază pentru mâncăruri 5 g
  • Pătrunjel 3 g
  • Usturoi 3 g
  • Ulei 20 ml

Mod de preparare:

Creveţii se curăţă şi se spală. Pastele se fierb în apă cu sare. Spanacul se spală şi se pune la fiert în apă cu bază pentru mâncăruri şi lămâie.

Creveţii se prăjesc în ulei, iar când sunt aproape gata, se adaugă spanacul şi pastele şi se mai trag puţin în tigaie cu usturoi, zeamă de lămâie, bază pentru mâncăruri, piper şi pătrunjel.

 

Linguine cu spanac si creveti

Linguine_cu_spanac_si_creveti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.