Linguine cu spanac si creveti
PrinteazaLinguine cu spanac si creveti din: creveti, linguine, lamaie, spanac, baza pentru mancaruri, patrunjel, usturoi, ulei.
- Creveţi 100 g
- Linguine 100 g
- Lămâie 40 g
- Spanac 50 g
- Bază pentru mâncăruri 5 g
- Pătrunjel 3 g
- Usturoi 3 g
- Ulei 20 ml
Mod de preparare:
Creveţii se curăţă şi se spală. Pastele se fierb în apă cu sare. Spanacul se spală şi se pune la fiert în apă cu bază pentru mâncăruri şi lămâie.
Creveţii se prăjesc în ulei, iar când sunt aproape gata, se adaugă spanacul şi pastele şi se mai trag puţin în tigaie cu usturoi, zeamă de lămâie, bază pentru mâncăruri, piper şi pătrunjel.
Linguine cu spanac si creveti
Pofta buna!