Macaroane la cuptor cu costita si rosii
PrinteazaMacaroane la cuptor cu costita si rosii din: macaroane, costita, ceapa verde, sos de branza, mustar cu boabe intregi, cascaval, rosii.
Ingrediente:
- 350 g macaroane
- 8 felii costita rupta
- 4 fire ceapa verde, taiata felii
- 500 ml sos de branza
- 2 linguri mustar cu boabe intregi
- 100 g cascaval razuit
- 6 rosii, taiate in doua
Mod de preparare:
Incinge gratarul la temperatura maxima. Intr-un vas larg fierbe macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor inscrise pe ambalaj.
Intre fimp, prajeste cosfita intr-un vas neaderent.
Scurge pastele de lichid si adauga-le in vasul cu costita, impreuna cu ceapa verde, sosul de branza si mustarul.
Incalzeste bine si apoi toarna intr-un vas rezistent la cuptor.
Presara cascavalul si da la grill pana cand se topeste.
Macaroane la cuptor cu costita si rosii
Pofta buna!